Kino4ua.com

Похмілля у Вегасі

Рік:
Ор. назва:
The Hangover
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Тодд Філліпс
Тривалість:
01:40
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дублированный
Кращі друзі збираються влаштувати парубочий вечір у Вегасі. Хлопці відірвалися дуже добре, але на наступний день всі втратили пам'ять. Доводиться відновлювати хронологію подій поетапно, перше, з чим потрібно розібратися це куди подівся наречений і як у них з'явилася дитина. Поступово у друзів з'являються нові зачіпки, але ситуація стає ще більше заплутаною. Як з'ясувалося, хлопці перейшли дорогу самому Тайсону. Тепер потрібно швиденько залагодити всі проблеми, щоб встигнути на весілля. ©Kino4ua Похмілля у Вегасі 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?