Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Історія ран 3: Холодна кров

Рік:
Ор. назва:
Kizumonogatari III: Reiketsu hen
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Тацуя Ойші, Акіюкі Сінбо
Тривалість:
01:23
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Persona99
Заключна частина цікавою історії, яка нарешті то розставила всі крапки над і. Арарагі переміг, всі три фахівці повалені. Він довів, що здатний управляти своєю силою, і в потрібний момент скористатися нею на повну. У кожному бою він почерпнув щось нове. Кожен противник змінив його, зробивши краще його, ніж до цих битв. Всі частини тіла Кіссшот тепер у нього. Він може оживити давню, і попросити її знову стати нормальним. Знову стати нормальною людиною. Звичайне життя без паранормальних явищ. Спокійне розмірене існування, які закінчиться смертю в один теплий день. Але залишаються питання. Раніше хлопець навіть і не думав, як саме він може позбутися своєї сили. Було не до цього, та й бажання нарешті то побути трохи іншим було сильніше голосу розуму, який прокинувся після перемоги, і став вимагати звернути на себе трохи уваги. Якщо Кіссшот була найсильнішою в своєму роді, як три людини змогли перемогти її, і зв'язати її магічними узами? Чому вона не вбила всіх, і не продовжила жити як раніше без клопоту і турбот? Арарагі не знає, але готовий довіритися невідомої, щоб здійснити задумане. Попереду його чекає вирішальне випробування, яке визначить долю цілого світу. ©Kino4ua Історія ран 3: Холодна кров 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Зефір
    Зефір
    28 березня 2021 11:42
    + 0 -
    Пробачте що?! Моногатарі українською! ДАЙТЕ ДВІ!
    1. Зефір
      Зефір
      28 березня 2021 11:43
      + 0 -
      а, "очікується".


      я чекаю)