Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Життя з самим собою

Рік:
Ор. назва:
Living with Yourself
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Дейтон Джонатан, Валері Фаріс
Тривалість:
00:26:47
Переклад:
Українська мова AdrianZP
Переклад:
Російською - HDRezka Studio, Дубляж
Фантастичний серіал «Життя з самим собою» з комедійними елементами знайомить нас з чоловіком на ім'я Майлз. Його життя останнім часом розвивається не так, як йому хочеться. Майлз розуміє, що він емоційно перегорає. І він не знає, що з цим робити. Кожен день Майлз зауважує, що його шлюб слабшає все більше і більше. Це зводить його з розуму. Майлз не може думати ні про що інше, тому постійно відволікається під час виконання робочих справ. 

Одного разу друг рекомендує йому пройти дивну процедуру в спа-центрі. Якщо вірити оголошенню, то за цю процедуру йому заплатять більше п'ятдесяти тисяч доларів. Майлз розуміє, що може використати ці гроші для того, щоб відновити шлюб. З цієї причини він дає свою згоду. 

На наступний ранок після процедури Майлз прокидається і виявляє, що його замінили кращої версією самого себе. Як жити в цих умовах? І що робити? Майлзу потрібно зрозуміти, як повернути своє життя і позбутися від копії самого себе. Попереду його чекає багато непростих ситуацій. ©Kino4ua Життя з самим собою 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?