Kino4ua.com

Саллі

Рік:
Ор. назва:
Sully
Країна:
США
Режисер:
Клінт Іствуд
Тривалість:
01:36
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дублированный
В історії кінострічки, розповідаються реальні події. Події які назавжди увійшли в історію всього світу. Самий звичайний робочий день, це п'ятнадцяте січня 2009 року. Звичайнісінький рейс, був запущений в політ, на чолі якого був капітан по імені Чеслі Саленбергер. По дорозі, була невелика подія, завдяки швидкій реакції і кмітливості чоловіка, всі пасажири залишилися цілі і неушкоджені. Літак був вдало посаджений в крижаних водах, популярної річки Гудзон. Це був самий неймовірний вчинок, вчинений пілотом за всю історію.
Режисер фільму, намагався максимально передати всі події в своїй кінострічці, які були насправді раніше в реальності. Після вильоту, зграя з гусей забилися в двигуні, через що він і вийшов з ладу. Літак потихеньку почав падати, але завдяки реакції пілота, був вдало посаджений. Нікому раніше не вдавалося зробити подібне, адже такому ніде не навчають. З того моменту, його вважали справжнім ангелом хранителем, якому вдалося врятувати кілька життів. Все що він робив, це виконував свою роботу, як і повинен справжній пілот, у якого в руках чужі життя і лише він за них відповідає. Даний випадок увійшов в історію, як справжнісіньке диво. ©Kino4ua Саллі 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Віктор
    6 грудня 2020 10:41
    + +2 -
    Класний фільм, ДЯКУЮ!