Kino4ua.com
PG

Єті

Рік:
Ор. назва:
Abominable
Країна:
Китай, США
Категорія:
Режисер:
Джилл Калтон, Тод Вайлдерман
Тривалість:
01:37
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
Головною героїнею повнометражного анімаційного фільму є Лу, любляча пригоди і подорожі. А ще вона любить допомагати тим, хто опинився в непростій ситуації. Але Лу ще не знає, що незабаром ця риса характеру призведе її до самої незвичайної подорожі, яка раз і назавжди змінить її життя.

Одного разу, коли героїня прогулюється по гучному мегаполісу, то вона стикається з дуже кумедним і милим монстром. Лу розуміє, що істота заблукала і потребує допомоги. Аби не допустити залишатися осторонь, вона тут же приймає рішення повернути чудовисько в своє рідне середовище проживання. І незабаром Лу дізнається про те, що монстра необхідно відвести на Еверест.

Через деякий час героїня вирушає разом зі своїм новим другом в подорож. Однак ситуація ускладнюється тим, що їх переслідують злі вчені з секретної лабораторії. Але разом вони можуть перемогти їх. Лу впевнена, що дружба здатна творити дива, тому вона не залишить монстра на розтерзання злочинців.

Якщо шукайте повнометражний мультфільм з добрим сімейним сюжетом, то рекомендуємо звернути увагу на мультфільм «Єті». Бажаємо захоплюючого перегляду. ©Kino4ua Єті 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Марта
    Марта
    24 квітня 2020 22:04
    + +1 -
    Мені дуже подобається ваш мультік