Kino4ua.com

Король Артур: Легенда меча

Рік:
Ор. назва:
King Arthur: Legend of the Sword
Країна:
США, Великобританія, Австралія
Режисер:
Ґай Річі
Тривалість:
02:06
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дублированный - Лицензия
Фільм «Король Артур» (King Arthur) є режисерською версією давньої красивої легенди про короля Артура і його лицарів. Дійсні історичні факти переплітаються з міфами про великі подвиги. У фільмі віддано перевагу реалістичному, дещо казковому трактуванні легенди. Події розгортаються в Британії в V столітті. Римська імперія доживає свої останні роки під тяжким гнітом жахливих варварів. Здається що всьому вже приходить кінець і чекати захисту нема звідки. У цей момент з'являється Артур, відважний лицар, якому не знайоме почуття страху. Чудові краєвиди, приголомшливі костюми, відтворені з історичною точністю, лицарська зброї, блискучий акторський склад. Постановка сцен битви масштабна, дуже красива і сповнена драматизму. Над музичним оформленням фільму попрацював чудовий композитор Ганс Циммер, його музика викликає сильні емоції. Над розробкою ідеї фільму більше п'яти років працював режисер Майкл Бей, але в підсумку, через розбіжності, що виникли з приводу бюджету майбутнього фільму, знімати його став зовсім інший режисер - Антуан Фукуа. ©Kino4ua Король Артур: Легенда меча 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Инна
    Инна
    6 вересня 2021 10:09
    + +3 -
    Смотрела раза три уже. Каждый раз кайф от просмотра!!!