Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Кремнієва Долина (1 - 6 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Silicon Valley
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джон Альтшулер
Тривалість:
00:28:47
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НеЗупиняйПродакшн
Переклад:
Російською - Оригінал
Зарубіжний комедійний серіал «Кремнієва долина» розповідає про геніальних особистостях, що володіють неймовірними талантами, і знаходяться в місцях народження нових проектів і молодих мільйонерів. Найчастіше у хлопців немає фінансових заощаджень на власні творіння, однак існує група людей, яка з легкістю йде на ризик, і вкладає практично всі заощадження в початківців стартаперів, чекаючи везіння, або повного фіаско. Одним з любителів ризикувати є Ерліх Бахман. 

Чоловік продав власну компанію «Авіатор» за величезні гроші, і вирішив вкласти всі виручені фінанси в інший бізнес. Виявляється, головний герой відкриває бізнес-інкубатор, куди запрошує молодих людей, які мають незвичайні проекти. Ерліх впевнений, що таке незвичайне відкриття повинне приносити йому, і всім, хто вкладає зусилля в розвиток хороші гроші. Кожен із запрошених в незвичайний і досить молодий проект, знаходиться на повному забезпеченні у головного героя. Кожен співробітник працюватиме над власним проектом, що виявляється в програмах, додатках і незвичайних сайтах. 

Звісно хлопці проводять багато часу разом і сподіваються на очікувану їх попереду вдачу. У разі успішної реалізації власного проекту, бізнес-новачки зобов'язані віддати спонсору десять відсотків від прибутку, що є досить вигідним для обох сторін. Однак навіть комфортні умови для роботи, не завжди мотивують молодих хлопців до роботи, адже молоде покоління легко відволікається на навколишнє середовище. Головний геній вихований Бахманн - Річард, який розробив неймовірну програму «Щуролов». 

Вона дозволяє розпізнати музику без слів за короткий проміжок часу. Раптово, проектом молодої людини зацікавилися вельми впливові люди, і запросили хлопця на переговори. Під час бесіди, клієнти роблять вельми цікаву пропозицію, над якою хлопець задумався, адже вона може змінити подальшу долю героя кардинально. Такий несподіваний поворот подій, змушує хлопця почекати з рішенням, і прийняти його вірним, адже будь-яка помилка, може привести до невдачі. ©Kino4ua Кремнієва Долина (1 - 6 Сезон) 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?