Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Фатальний патруль (1 - 4 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Doom Patrol
Країна:
США
Режисер:
Саллі Річардсон-Вітфілд, Глен Вінтер, Уэйн Йип
Тривалість:
1 серія: ~ 60 хв. (цілком серій: 15 з 15)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm, BaibakooTV
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Глядачі вже звикли до воїнів, які поодинці кидаються на порятунок планети, і до цілих підрозділів спеціального призначення, проте компанія цих героїв не зовсім звичайна. По правді сказати - вони дуже особливі. Кожен з квартету пережив жахливу подію, був практично понівечений, але залишився живий.
В нагороду за пекельні страждання вони отримують незвичайні дари зверху - здатності, що відрізняють їх від всіх людей на землі. Науковець Найз Колдер, що втратив здоровий глузд, збирає групу з цих нещасних істот, яких не визнає нормальне суспільство і вступає в боротьбу за спокій і безпеку земної кулі. Сторони зла даремно недооцінюють противника, адже наша команда на стільки сильна, на скільки неймовірна. ©Kino4ua Фатальний патруль (1 - 4 Сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.9
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?