Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Як продавати наркотики онлайн (швидко) (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
How to Sell Drugs Online (Fast)
Країна:
Німеччина
Режисер:
Арн Фельдхузен, Ларс Монтаг
Тривалість:
00:30
Переклад:
Українська мова DniproFilm | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - ColdFilm, HDrezka Studio, TVShows, СВ Студия
Головний герой цього серіалу - молодий чоловік на ім'я Моріц, який переживає не найкращий момент в особистому житті. Хлопчина змушений миритися з рішенням дівчини піти до іншого. Її обранцем став місцевий драгділер, до крутизни якого Морицу вкрай далеко. Правда, головний герой не сумує і готується стати краще свого конкурента. Несподівано для себе молода людина починає кар'єру в драгділлерстві, що є вкрай небезпечною справою, в яку вплутуватися в здоровому глузді точно не потрібно. Хлопця підтримує друг Ленні, який, як виявилося, щось розуміє у веденні кримінальних справ. Головні персонажі поки що навіть не підозрюють, що стануть великими фігурами в злочинному світі. На що тільки не підеш заради справжнього кохання! ©Kino4ua Як продавати наркотики онлайн (швидко) (1, 2, 3 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?