Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Темний кристал: Доба спротиву / Епоха опору (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Dark Crystal: Age of Resistance
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Луїс Летерьє
Тривалість:
01:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | AniTube
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Темний кристал - унікальний артефакт, який відповідає за баланс сил в світі. Ця реліквія добре охороняється і служить гарантом безпеки всіх жителів відомого світу. Однак незабаром злісні скексіси, які завжди були жадібними до влади, вирішили дістатися до такого важливого чарівного предмета. Чим це все закінчилося? Негідникам вдалося пошкодити кристал, що стало початком великих бід, руйнувань і хаосу. Звичайно ж, щоб повернути баланс в колишнє русло, належить провести непросту роботу. У центрі уваги фігурують троє персонажів. Райан, Бріа і Дит дізнаються про цю жахливу подію і починають своє велике повстання, яке може зломити опір скексісів. Однак спочатку потрібно попрацювати над реалізацією плану зі звільнення людиноподібної раси гелфінгів, які стали жертвою нападу ящерів. Рабське існування має припинитися. Це буде перший крок на шляху до порятунку кристала. Ця цікава фентезійна історія обіцяє бути по-справжньому яскравою і неймовірною. Трійця гелфлінгів готується до великої подорожі заради миру і добра. Чим же воно завершиться? ©Kino4ua Темний кристал: Доба спротиву / Епоха опору (1 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?