Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Твоє ім'я

Рік:
Ор. назва:
Kimi no na wa
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Макото Сінкай
Тривалість:
01:50:33
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Unimay
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Японія, наші дні. Маленьке провінційне містечко, в якому проживає один з головних героїв цього фільму, абсолютно нічим не примітний. Героїню звуть Міцукі. Дуже красива висока дівчина, з темним волоссям, доброю душею і величезними амбіціями. На жаль для неї, життя в цьому містечку складається не дуже. Хлопця немає, роботи немає і, скована межами поселення, Міцукі абсолютно не розвивається. Вона мріє виїхати у велике місто Токіо, в надії позбутися від монотонності її життя. 

Але ця історія не про дівчину і її бажання, а про те, як спритно "доля" це бажання виконала. Відбувся досить незвичайний феномен, через який дівчина рандомно, після сну, прокидається на один день в тілі іншого хлопця, який як раз таки проживає в Токіо, в самому центрі відв'язаного життя. Хлопця звати Таки. З Міцукі вони схожі лише тим, що обидва живуть досить самотньо. Але не тільки Міцукі переміщається в його тіло, але і сам Таки в цей момент знаходиться в тілі Міцукі. Такий ось обмін. Чим він пов'язаний і як наші головні герої впораються з цим? Дізнаємося. ©Kino4ua Твоє ім'я 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    23 лютого 2021 00:02
    + +2 -
    скажу так-это шедевр человечества!