Kino4ua.com

Міцний горішок

Рік:
Ор. назва:
Die Hard
Країна:
США
Режисер:
Джон МакТірнан
Тривалість:
02:11
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Як помиритися з колишньою дружиною, якщо вона цього не хоче? Потрібно вибрати для цієї події хороший, добрий свято, коли у всіх гарний настрій і веселий настрій. А розмова найкраще почати там, де багато людей. Саме так і міркував офіцер поліції далекого Нью-Йорка Джон Макклейн, вирушаючи налагоджувати сімейні відносини з Холлі.
Ось тільки різдвяна вечірка в величезному сучасному хмарочосі раптово обернулася кривавою трагедією. Ганс Грубер із зграєю терористів захопив будівлю і взяв в заручники всіх гостей, включаючи і колишню дружину Джона. Але «Міцний горішок» Макклейн, дивом уникнув полону, поодинці вступає в сутичку з бандитами, головною метою яких опинилися мільйони, замкнені в сховище хмарочоса.
У злочинців в арсеналі зброю, зв'язок, заручники і чіткий план дій. У Джона тільки бажання врятувати свою дружину і десятки життів незнайомих йому людей. А єдиним його помічником став літній поліцейський, що знаходиться зовні заблокованого будівлі. Хто ж переможе в цій нерівній битві? ©Kino4ua Міцний горішок 1988 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?