Kino4ua.com
FullHD 1080p

Відступники

Рік:
Ор. назва:
The Departed
Країна:
США, Гонконг
Режисер:
Мартін Скорсезе
Тривалість:
02:31:26
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Російською - Оригінал
Доля змушує героїв опинитися по різні боки порядку. Один чоловік зумів влаштуватися в правоохоронні органи. Начальство впровадило свого співробітника в мафіозний клан. А ось другий герой опинився в органах, хоча насправді він працює на мафіозі. Досить непроста ситуація, яка може стати причиною виникнення величезної кількості неприємностей. Перед головними героями фільму "Відступники", була поставлена ясна задача. Їм слід якнайшвидше виявити ворога, а після спробувати ліквідувати його. Кожен з чоловіків переживатиме особисту драму. Їхнє оточення і ситуації що відбуваються змушують їх повністю змінити власне розуміння світу. Доля зіграє з героями злий жарт. ©Kino4ua Відступники 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?