Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Ельф

Рік:
Ор. назва:
Elf
Країна:
США
Режисер:
Джон Фавро
Тривалість:
01:36:44
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Переросток Бадді, якому вже тридцять років, виявився в істинному світі. Він веде себе як неадекватна людина, по вулицях розгулюючи у власному костюмі зеленого кольору і в ковпаку. Добре, що якраз був передріздвяний період часу і все думали, що він всього лише ряджений. Тут можна подумати, що картина створена для дитячої аудиторії. Повноцінний тато Бадді був дуже сильно здивований власного сина, який кричить на всю вулицю «тато», але все-таки, його бере в свою сім'ю. З даного моменту, все, що відбувається в родині, робиться в такій мірі передбачувано, що картина втрачає первісний про неї приємне враження. Між процесом виховання переростка, який залишився в глибокому дитинстві, режисер настирливо глядачеві вселяє те, що як прекрасно мати хорошу сім'ю з усталеними традиціями. ©Kino4ua Ельф 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?