Kino4ua.com

Де ти поділась, Бернадетт?

Рік:
Ор. назва:
Whered You Go, Bernadette
Країна:
США
Режисер:
Річард Лінклейтер
Тривалість:
01:49
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
У центрі подій пригодницької комедії виявляється сімейство Фокс, яке проживає в невеликому містечку одного з південних штатів США. На початку оповідання Бі, дочка Бернадетт і Елджі, вмовляє батьків відправитися в запаморочливу пригоду по Антарктиці. Батьки намагаються їй заперечити, але дівчинка нагадує, що вона з відзнакою закінчила середню школу і тепер має право на виконання будь-якого бажання. Визнавши правоту дівчинки, герої фільму «Де ти поділась, Бернадетт?» погоджуються на запропоновану авантюру, навіть не припускаючи, як поїздка позначиться на їх житті. Втім, пригоди починаються ще до від'їзду ... За кілька днів до відправлення Бернадетт безслідно зникає. Жінка не залишає навіть найменшого натяку на те, куди вона вирушила і з яких причин вирішила втекти від власної сім'ї. Однак Елджі, Бі і друзі їх сім'ї починають знаходити численні підказки, які свідчать про те, що у Бернадетт була якась таємниця, якої вона не хотіла б ділитися зі своїми близькими. Мабуть, всі ниточки до розкриття таємниці ведуть в Антарктику, тому поїздка все-таки відбудеться! Але чи зуміють головні герої відшукати зниклу Бернадетт? ©Kino4ua Де ти поділась, Бернадетт? 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?