Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Ранкове шоу (1 - 3 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Morning Show
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Мімі Ледер
Тривалість:
1 серія: ~ 55 хв.
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея, субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Головною героїнею комедійно-драматичного серіалу «Ранкове шоу» виявляється жінка на ім'я Алекс Леві. Вона працює на телебаченні і веде дуже популярну передачу, яка транслюється прямо з Манхеттена. Програма Леві має високі рейтинги і користується популярністю у самих різних верств населення. Багато сучасників навіть вважають, що передача Алекс не тільки впливає на суспільство, а й змогла змінити вигляд американського телебачення

Дія починає розвиватися в той момент, коли Мітч Кесслер, партнер головної героїні, виявляється звільненим після п'ятнадцяти років успішної роботи. І все через скандал, пов'язаного із сексуальними порушеннями. З цього моменту Алекс розуміє, що будь-який невірний рух може привести до закриття шоу. Вона починає боротися за виживання своєї передачі. Алекс не хоче втрачати роботу головного новинного лідера країни. Однак на її шляху встає Бредлі Джексон, випадковий журналіст, чиї імпульсивні рішення призводять героїню до нового світу телевізійних новин. ©Kino4ua Ранкове шоу (1 - 3 Сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.3
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?