Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Я — ніч

Рік:
Ор. назва:
I Am the Night
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Петті Дженкінс, Вікторія Махоні, Карл Франклін
Тривалість:
01:00
Переклад:
Українська мова DniproFilm | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Jaskier, LostFilm, Novamedia
Двадцятирічна Пет є дочкою білого і афроамериканки, яка живе недалеко від Ріно, штат Невада. Головна героїня "Імені мені Ніч" змушена жити з матір'ю алкоголічкою, яка піднімає її в поодинці. Крім того, Пет змушена стикатися зі зростаючим расизмом та іншими проблемами Америки 1960-х.
Одного разу дівчина дізналася, що вона насправді Фауна Ходель, а її мама для неї не рідна. Тоді Фауна вирішує відшукати своїх біологічних батьків. У цій непростій справі їй допомагає журналіст Джей Сінглетері, ветеран Корейської війни, авантюрист і наркоман. ©Kino4ua Я — ніч 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?