Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Втеча з вязниці Даннемора

Рік:
Ор. назва:
Escape at Dannemora
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Бен Стіллер
Тривалість:
01:00
Переклад:
Українська мова DniproFilm | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDrezka Studio, LostFilm, NewStudio, TVShows
У центрі сюжету гостросюжетного серіалу «Втеча з в'язниці Даннемора» виявляється вбивця Матт, який отримав 25 років суворого режиму за скоєний злочин. Він визнав провину, але не має наміру проводити чверть життя за гратами. Пізніше він придумує хитрий план, але для реалізації йому потрібна допомога чарівною Тіллі Мітчелл. Жінка працює в швейній майстерні на території закладу, одружена за скромним Лайлом, і готова підтримувати його. Але тут їй нудно, і головний герой помічає це.
Надаючи дівчині знаки уваги, він незабаром схиляє її до зради чоловіка, а після вмовляє допомогти у втечі. Про це дізнається інший ув'язнений - Девід Світ. Він змушує Річарда взяти його з собою, навіть не дивлячись на щирі почуття до Тіллі. Так починається їх шалена пригода ... ©Kino4ua Втеча з вязниці Даннемора 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. U96
    5 серпня 2020 09:49
    + 0 -
    Дуже цікавий фільм. Класні актори. Переконлива гра!