Kino4ua.com
R

Ель Каміно: Пуститися берега

Рік:
Ор. назва:
El Camino: A Breaking Bad Movie
Країна:
США
Режисер:
Вінс Ґіліґан
Тривалість:
02:02
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - LostFilm
З тих пір, як Джессі Пінкман і Уолтер Уайт стали варити метамфетамін, пройшло вже кілька років. І за цей відрізок часу їм довелося пройти через багато чого, включаючи вбивства. Вони починали як пара дрібних ділків, насилу продавали дрібні партії наркотиків. Але за декілька років вони перетворилися в найбільших постачальників забороненої речовини в штаті, зв'язавшись з картелем. Від благих намірів Уолтера Уайта, що взявся за варіння мета заради забезпечення сім'ї, не залишилося і сліду. Він перетворився на злочинця, який знає про те, що існує інше життя. Але історія зовсім не завершена. Попереду Джессі Пінкмана чекатиме фінальний шлях, який потребуватиме від нього радикальних заходів.

Лише дивом Джессі вдалося сховатися від банди головорізів, які намагалися стерти його з лиця землі. І тепер колишній наркоторговець знаходиться в бігах, намагаючись зрозуміти, як йому жити і що робити далі. По його сліду йдуть не тільки злочинці, а й поліція. Але справжні неприємності будуть чекати Джессі ще попереду. Він зіткнеться зі своїм минулим, від якого так наполегливо намагався втекти. Настає фінал тривалої історії, у мірі розвитку якої загинуло чимало людей. Чи зможе вижити сам Джессі, який заварив всю цю кашу ще кілька років тому? ©Kino4ua Ель Каміно: Пуститися берега 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Олег
    Олег
    11 лютого 2021 21:12
    + 0 -
    Відчув себе ошуканим)))
    До останнього не вірив ,що у новому фільмі немає жодного нового кадра.
    Кіно зліплене на коліні.