Kino4ua.com
HD 720p
R

Гаманець або життя

Рік:
Ор. назва:
Trick 'r Treat
Країна:
США
Режисер:
Майкл Доґерті
Тривалість:
01:22:21
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Дія розгортається напередодні Геловіна навколо людей, які поспішають порушити всі святкові традиції і нажити собі великі неприємності. Простий шкільний учитель, який прикидається добрим і турботливим, а насправді є жорстоким серійним убивцею; студентка, яка чекає на того самого принца на білому коні; а також підлітки, які задумали провернути вельми жорсткий розіграш. Усіх цих героїв незабаром об'єднають жахливі події, які неодмінно відбудуться з кожним із них, якщо вони продовжать ухвалювати неправильні рішення. ©Kino4ua Гаманець або життя 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?