Kino4ua.com

Бердмен

Рік:
Ор. назва:
Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)
Країна:
США
Режисер:
Алехандро Гонсалес Іньярріту
Тривалість:
01:59
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дублированный
Фільм «Бердмен» - несамовита розповідь про спроби людини врятувати залишки поваги до себе і пошуку істинного місця в світі.
Старіючий актор Рігган Томпсон колись був неймовірно знаменитий. Роль в трилогії про супергероя з коміксів принесла йому славу і гроші. На жаль, інші проекти не були такими успішними і не сприятливі розвитки таланту вийшла з тиражу зірки.
Зібравшись з силами, він вирішує поставити на кін залишки репутації і засобів до існування - режисирує на сцені Бродвею п'єсу, де ще й виконує провідну партію. Підготовка йде важко: нещасний випадок, розбирання з дочкою, позови з колишньою і нинішньою коханими... Але найгірший - це знайти спокій всередині себе, а його немає. У тиші гримерки Рігган веде нескінченний діалог з самим собою, а точніше зі своїм его. Він намагається зрозуміти, як дійшов до всього цього. На перший план виходить боротьба за повернення контролю над своєю долею. Одного разу Томпсон вже був легендою, залишилося лише відновити колишні позиції і стати тим, ким він завжди себе бачив. ©Kino4ua Бердмен 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Наталя
    Наталя
    19 липня 2022 00:10
    + 0 -
    Нудний, гнітючий фільм, в якому нема нічого доброго! Не рекомендую!!!