Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Жах перед Різдвом

Рік:
Ор. назва:
The Nightmare Before Christmas
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Генрі Селік
Тривалість:
01:16:38
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Американський анімаційний фільм - мюзикл в жанрі фантастики, знятий сучасним казкарем Тімом Бертоном, вийшов на екрани в 1993 році. У мультфільмі «Жах перед Різдвом» він показує одночасно страшну, добру і захоплюючу історію про світ темних сил і прекрасному святі для дітей Різдва. Герої мультиплікаційної стрічки і саундтрек до нього отримали культовий статус. Неперевершена лялькова анімація і якісні спецефекти дозволяють глядачеві зануритися в казковий світ. Незважаючи на те, що після виходу фільму пройшло 15 років, виглядає він дуже красиво і сучасно.

Події мюзиклу відбуваються в місті Хеллоуїн, жителі його лякають людей в однойменне свято. Пройшов черговий свято Хеллоуїна, і дволикий мер міста роздає призи за відмінно проведені трюки і приколи, всі жителі радіють крім Джека Скеллінгтона, головного героя казки. Він вважається основним на цьому святі, з нього беруть приклад діти, його обожнює все місто, а відьми і морське чудовисько без статі і зовсім закохані в нього. Але головному герою набридли одноманітні щорічні свята, одне і те ж відбувається з року в рік. Джек, задумавшись, бродив по місту і потрапив на незвичайну галявину, по краях якої ростуть дерева з дверима. Це двері в інший світ-свято. Він відкриває двері, на якій зображена різдвяна ялинка і потрапляє в місто Різдва. Джеку так сподобався цей свято, що він вирішує влаштувати для людей Різдво сам, вибравши для себе нову роль - Санта Клауса. ©Kino4ua Жах перед Різдвом 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?