Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Шахрайки з Волл-Стріт

Рік:
Ор. назва:
Hustlers
Країна:
США
Режисер:
Лорен Скафарія
Тривалість:
01:50
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Скарга

Горді красуні з розкішними тілами знайшли себе в сфері еротичного танцю. Кожну привела сюди своя дорога, але, перш за все, виступи для відвідувачів - це відмінний спосіб забезпечити шикарне життя. Одні амбітні панянки не звикли відмовлятися від дорогих задоволень. Розкішні одяг, машини, косметичні послуги - все це обходиться прекрасним дамам в кругленьку суму. Інші власниці симпатичною фігури хочуть матеріально допомогти родичам.

Стриптизерки знають ціну блуду, саме тому вони працюють в елітному клубі, постійними клієнтами якого є ділки з Уолл-стріт. Багатенькі завсідники не проти подивитися на апетитні форми танцівниць і збуджуючі рухи. Правда, із зароблених коштів спокусливі дівчата отримують лише крихти. Тоді жіноча компанія вирішує оголосити війну фінансистам і заробити гроші їх же методом.

Команда об'єднує зусилля, щоб розкручувати розпусних мажорів на гроші. Схема виявляється продуктивною, що дозволяє героїням вибратися з фінансової ями. Тільки удача - штука мінлива, і незабаром чарівні шахрайки стають об'єктом інтересу поліції. ©Kino4ua Шахрайки з Волл-Стріт 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?