Kino4ua.com
R

Дитячі ігри

Рік:
Ор. назва:
Childs Play
Країна:
Франція, Канада, США
Режисер:
Ларс Клевберг
Тривалість:
01:30:01
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - iTunes
Важко живеться на світі самотній жінці Карен, адже їй доводиться одній виховувати сина Енді і дарувати йому радість, коли підвертається випадок зробити дитині приємний подарунок. Незабаром жінці пощастило, і вона змогла придбати для синочка ляльку Чакки. На вигляд іграшка не викликала особливих побоювань чи негативних емоцій, але Карен не уявляла, що звичайна маріонетка може обернутися страшною загрозою для її дитини і всіх жителів містечка. Чакки ні проста забава, адже в штучному тілі була заточена душа маніяка, якому подобається вбивати і розправлятися з безневинними жертвами.

Після появи в будинку іграшкового хлопчика стали відбуватися незвичайні речі, що злякало мати з хлопчиком, а коли по місту пронеслася низка жорстоких вбивств, хлопчик все зрозумів. Налякана героїня хоче виправити свою помилку, але потрапляє в пастку вбивці. Поліція не розуміє, в якому напрямку шукати злочинця, адже неможливо списати всі скоєні вбивства на чутки людей, про дивного чоловічка який орудує величезним ножем. Несподівано і Енді стає заручником маніяка, що загрожує розправитися з його матір'ю. Чи є у хлопчини шанс придумати спосіб, щоб напевно знищити злочинця і вберегти дорогу людину від божевільного? ©Kino4ua Дитячі ігри 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?