Kino4ua.com

Ідеальна брехня

Рік:
Ор. назва:
The Good Liar
Країна:
США
Режисер:
Біл Кондон
Тривалість:
01:49
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Чистый звук
З Роя Кортні міг вийти чудовий професійний психолог, але чоловік вирішив піти по злочинної доріжці. Це умілий маніпулятор і «Ідеальний брехун», якому вдається обводити навколо пальця забезпечених людей і покращувати особисте матеріальне становище. Основними помічниками шахрая є легковажність, дурість і довіра клієнтів до незнайомців. Вони готові виказати першому зустрічному всі секрети, допомогти грошима і навіть поселити у себе в будинку. Рой обдурює жертву і переїжджає в інше місце, щоб знайти наступну. Він практично не потрапляє в поле зору правоохоронців, так як зачаровані природним магнетизмом дамочки добровільно вручають накопичення і цінні речі.

Привабливий негідник вміло користується інтернетом, на просторах якого достатньо інформації про заможних людей. Новина про те, що мільйонерка Бетті Мілош перебуває в статусі вдови, закликає до активних дій. Він швидко налагоджує довірчі відносини, готуючись зірвати великий куш. У процесі спілкування з милою дамою Кортні розуміє, що саме про таку жінку він мріяв все життя. Любов не входить в плани, але серце відмовляється коритися розуму. ©Kino4ua Ідеальна брехня 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Міла
    Міла
    13 квітня 2020 22:00
    + +3 -
    Фільм цікавий! Інтрига зберігається до самого кінця!Раджу
  2. Анна
    Анна
    2 січня 2020 10:29
    + -1 -
    Качество ужасное, особенно эвука.

    1. Kino4ua
      2 січня 2020 10:55
      + +1 -
      Тому що це CAMRip. Слідкуйте за оновленнями. Дякуємо