Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Темні матерії (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
His Dark Materials
Країна:
США, Великобританія
Категорія:
Режисер:
Джеймі Чайлдс, Вільям МакГрегор, Отто Батхёрст,
Тривалість:
1 серія: 54 хв (цілком серій: 6 серій з 8)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Озвучка AdrianZP
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - BaibaKo, ColdFilm, HDRezka Studio, HDRezka Studio (Украинский), IdeaFilm, Jaskier, LostFilm, Octopus
Сюжет серіалу "Темні матерії" розповідає про Ліру Белакві. Персонаж проживає в світі, де знаходиться місце для чарівництва, магії, а відповідно і відьом, дивовижних тварин і непояснених явищ. До того ж люди тут приречені ділити своє тіло з так званими деймонами, які і визначають їх характер. Ліра потрапляє під опіку лорда Азріеля. Ця людина не захоплений постійними військовими баталіями на територіях цього світу. Лорд займається науковими дослідженнями. Одного разу його пошуки закінчилися успіхом: він зміг наштовхнутися на загадковий портал в інший світ. Хто б міг подумати, що Азріель потрапить в нашу реальність, де немає місця для магії. Ліра зустріне тут маленького хлопчика Уїлла, який стане її провідником в цьому всесвіті. ©Kino4ua Темні матерії (1, 2 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.9
3 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?