Kino4ua.com
FullHD 1080p

Фатіма та Зухра

Рік:
Ор. назва:
Fotima va Zuxra
Країна:
Узбекистан
Режисер:
Бахром Якубов
Тривалість:
01:51
Переклад:
Очікується
В основі сюжету цього фільму лежить однойменний твір письменника Ульмас Умарбекова, що оповідає про непросту долю сестер-двійнят. Одного разу пізно ввечері Фатіма виходить на вулицю, щоб відшукати брата, який останнім часом став вести досить сумнівний спосіб життя. На вулиці дівчина стикається із злочинним угрупуванням, яке вийшло на звичне нічне полювання на дівчаток. Бажаючи задовольнити свою тваринну пристрасть, вони гвалтують Фатіму. За іронією долі, один з членів угруповання є братом головної героїні. Саме в цей вечір він напився більше звичайного і пішов додому раніше своїх приятелів. Фатіма ж, не витримавши ганьби, кінчає життя самогубством. У колись щасливому сімействі тепер панують біль і відчай. Сестра Фатіми, Зухра, вирішує зробити все можливе, щоб помститися за смерть близької людини ... ©Kino4ua Фатіма та Зухра 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb🐼
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Олена
    3 грудня 2019 18:50
    + +1 -
    Не очікувала що узбецькі фільми можуть бути такі хороші. Це кіно справжня драма, дуже важкий сюжет, актори грають дуже переконливо. Давно так не плакала. Фільм дуже хороший добрий, але з драматичною основою. Раджу подивитися всім хто любить якісні драми, шкода що немає української озвучки.
    1. Kino4ua
      3 грудня 2019 18:53
      + 0 -
      Спасибі за такий ємний коментар, спробуємо подивитися!