Kino4ua.com

Вокс Люкс

Рік:
Ор. назва:
Vox Lux
Країна:
США
Режисер:
Брейді Корбет
Тривалість:
01:54
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - iTunes
В кінці дев'яностих років Селесті і її сестрі Елеонорі довелося пережити трагедію. Всьому виною був їх однокласник, який відкрив стрілянину в школі і почав масове вбивство. Двом сестрам пощастило залишитися в живих, але це наклало відбиток на їх подальший розвиток життя. Селеста вирішує написати пісню, де виливає свої душевні переживання, вона виконує її на шкільних похоронах. Завдяки своєму таланту, дівчина завойовує увагу менеджера, так починається її шлях до слави. Селеста стала популярною співачкою, під керівництвом своєї старшої сестри, яка пише тексти пісень. Через багато років, коли жінка сама стала матір'ю Альбертіні, учениці старших класів, її ім'я набуває скандального відтінку. Селеста є вельми неврівноваженою і знервованою особою. Преса весь час атакує жінку,приписуючи їй таку поведінку через давній випадок в школі, вважаючи, що жінка страждає від психологічної травми. Співачка стає все більш агресивною і неврівноваженою, а газети весь час списують це на подію, яка могла вплинути на характер співачки. Сама ж жінка успішно відбиває нападки журналістів і продовжує свій сценічний шлях. ©Kino4ua Вокс Люкс 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?