Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Новенька (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 сезон)

Рік:
Ор. назва:
New Girl
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Трент О'Доннелл, Ерін О'меллі, Джейк Кездан
Тривалість:
00:22:41
Переклад:
Українська мова Paramount Comedy | Багатоголосий закадровий
Перед глядачем розгортається весела історія життя дівчини тридцяти років. Її звуть Джессіка і вона вчителька в школі. Наша героїня відчуває труднощі в особистому житті. Джессіка має величезне бажання знайти гідного супутника життя, створити сім'ю і бути щасливою. Але кожен раз її чекає розчарування і кожні відносини перериваються. Нашій героїні нічого не залишається окрім як кардинально змінити життя. Джессіка змінює місце проживання. Тепер її сусіди - троє хлопців, які потребували сусідці.
Один з хлопців - Нік, в його житті відбуваються такі ж невдачі, як і у молодої вчительки. Він зовсім недавно пережив розставання зі своєю другою половиною. Шмідт - страшенний ловелас, він готовий ухлестнуть за кожною дівчиною що опинилася поруч, адже його зовсім не цікавлять серйозні стосунки.
Розгорнула історія не позбавлена іронії. А Джессіка справжня жінка, вона не вішає носа, і в кожній ситуації бачить тільки плюси. ©Kino4ua Новенька (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
1 сезон
2 сезон
5 сезон
7 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?