Kino4ua.com
PG

Санта Клаус 2

Рік:
Ор. назва:
The Santa Clause 2
Країна:
США
Режисер:
Майкл Лембек
Тривалість:
01:44
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый)
Минуло десять років, з тих пір, як Скотт Келвін став Сантою і разом з ельфами займається виробництвом іграшок на Північному полюсі, щоб слухняні дітлахи могли в Різдво отримати бажані подарунки. Напередодні свята Санта дізнається, що його син Чарлі розписав шкільний спортзал - за цей хуліганський вчинок підлітка можуть виключити зі школи. І це не єдина проблема, виявляється йому потрібно обзавестися дружиною, на пошуки, якій залишається лише місяць. З великим небажанням Санта залишає свою затишну майстерню і відправляється в рідне місто, залишивши замість себе заступника, як дві краплі води схожого на нього. ©Kino4ua Санта Клаус 2 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?