Kino4ua.com

Вітер дужчає / Здійнявся вітер

Рік:
Ор. назва:
Kaze tachinu
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Хаяо Міядзакі
Тривалість:
02:06
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дублированный
Дитяча мрія, яка одного разу оселилася в душі, може стати справою життя. Про небо, літаки, стрімкості польотів високо над землею завжди мріяв Дзіро Хорікосі - герой аніме «Здійнявся вітер». Але для хлопчика з поганим зором дорога в небо в якості пілота закрита, здається, назавжди. Але є вихід! Якщо стати авіаційним інженером, створювати літаки, які будуть найшвидшими, стрімкими, красивими, тоді і не доведеться розлучатися з дитячими мріями. Мрії маленького Дзіро завжди брали матеріальну форму спочатку в паперових літачках, потім в більш серйозних моделях. Ну, а ставши досить дорослим, щоб вже серйозно займатися конструюванням, юнак з головою занурюється в прекрасний світ креслень і реального виробництва.
Життя талановитого японського конструктора не обмежується лише заводом і льотним полем. Йому не чужі мрійливість і романтичні почуття. Кілька трагічна історія особистого життя героя, підтримка друзів, соратників по цеху літакобудування, створення справжнього шедевра військової авіації - літака, який став знаменитим по всій країні, та й просто життя в довоєнній Японії показані в цьому мультфільмі. Він буде цікавий і зрозумілий людям, які цікавляться військовою історією і життям людей в першій половині ХХ століття. ©Kino4ua Вітер дужчає / Здійнявся вітер 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Пони228
    Пони228
    4 грудня 2021 23:47
    + -1 -
    Щоза сторонні звуки під час дубляжу?? Якась дитина щось канючить)) Чи це звук з кінотеатра? В будь-якому разі трохи напружує