Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Окуповані (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Okkupert
Країна:
Швеція, Норвегія
Категорія:
Режисер:
Ерік Шолберґ, Йенс Ліен, Йон Андреас Андерсен
Тривалість:
00:46
Переклад:
Українська мова Гуртом | Багатоголосий закадровий - 1-2 сезон, DniproFilm | Двоголосий закадровий - 3 сезон
Переклад:
Російською - GoldTeam, IDEAFILM
Події політичного трилера «Окуповані» оповідають про події кінця нового століття. Геополітична обстановка змінилася через вихід Америки з НАТО. Країни Близького Сходу припинили видобуток і продаж нафти через безперервні військові конфлікти. Основна надія Європейського Союзу - поставки чорного золота і газу з Норвегії. Але там, на хвилі боротьби за збереження екології, перемагає партія, яка заборонила видобуток в Північному морі. Вагомий аргумент - загибель кількох сотень людей, спровокована природними катаклізмами.
ЄС, побоюючись кризи, сподвигає Росію на тимчасову окупацію Норвегії. Мета - розморожування бурових і відновлення поставок в країни Європи. Починається військове вторгнення. Окупаційний режим носить на вигляд щадний характер. Насправді, завдання РФ розходяться з бажаннями союзників. Починається політична гра, що супроводжується інтригами, смертями, погонями і перестрілками. Діячі Норвегії намагаються зберегти статус незалежності країни, але суперник дуже могутній, а допомоги чекати нізвідки. ©Kino4ua Окуповані (1, 2, 3 сезон) 2015-2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
1 сезон
2 сезон
3 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?