Kino4ua.com

Гора між нами

Рік:
Ор. назва:
The Mountain Between Us
Країна:
США
Режисер:
Хані Абу-Ассад
Тривалість:
01:52
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дублированный
Почавши перегляд фільму «Гора мiж нами», глядач знайомиться з Ешлі Кнонкс, письменницею, яка поспішає повернутися додому. Одночасно з цим ми знайомимося з талановитим хірургом Беном Пейном. Вони не знають один одного, але незабаром доля зведе їх шляху. Ешлі поспішає на свої власні заручини, які заплановані на найближчий час, але в іншому місті. Але в оточеному горами аеропорту всі рейси відміняються через занадто погану погоду. Ешлі знаходиться в паніці і намагається знайти будь-який шлях, завдяки якому зможе повернутися додому вчасно. Незабаром вона вирішує скористатися послугами приватної авіаційної компанії. В цей же час з'являється і Бен, якого чекає пацієнт. Він не може скасувати операцію і повинен терміново вилетіти.

Під час польоту літак, на якому летять Ешлі і Бен, зазнає аварії. Вижити вдається лише їм двом. Головні герої фільму «Гора мiж нами», опиняються в густих лісах Колорадо. Вони знаходяться в повній ізоляції від зовнішнього світу. І щоб вижити, вони повинні подолати чимало труднощів і навчитися працювати спільно. ©Kino4ua Гора між нами 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Козак
    Козак
    7 лютого 2021 18:09
    + 0 -
    Дивитись можна,але ці любовні соплі?
  2. Мишаня
    Мишаня
    13 липня 2020 01:45
    + 0 -
    Класний фильм!!!рекомендую подивитись