Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Чому жінки вбивають (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Why Women Kill
Країна:
США
Режисер:
Девід Гроссман, Девід Уоррен, Марк Вебб
Тривалість:
00:39:47
Переклад:
Українська мова Цікава Ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - LostFilm
Це досить своєрідна чорна комедія, яка розповідає про трьох абсолютно різних жінок. Кожна з них - представниця свого покоління. Головні героїні чудово знають, чого хочуть від життя, але домагаються цього різними шляхами. Одна з них - жінка з шістдесятих років, яка працює простою домогосподаркою. Вона дуже мрійлива. Героїня не сподівається на серйозні зміни в житті, тому намагається звикнути до нинішнього становища. Другою дійовою особою виявляється світська левиця, зірка шоу-бізнесу з вісімдесятих років. Контраст відчувається буквально відразу ж. Персонаж дуже егоцентрична і впевнена в собі, але все ж теж відчуває деякі внутрішні душевні переживання. Третя героїня буде найбільш знайома сучасним глядачам, адже вона - представниця молодого покоління нашого часу. Вона - чудовий адвокат, яка теж думає про те, як жити далі. Всі героїні думають про це, адже їх зрадила кохана людина. Жінки, що зіткнулися з зрадами в різні роки життя, виявляються змушені боротися з найстрашнішим ворогом - власною гордістю. ©Kino4ua Чому жінки вбивають (1, 2 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.3
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?