Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Крижане серце 2

Рік:
Ор. назва:
Крижане серце 2
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Крис Бак, Дженніфер Лі
Тривалість:
01:43:13
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія LeDoyen
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Події стрічки перенесуть глядача в королівство, де життя кипить і все людство плете інтриги. Ключова героїня стрічки Ельза нарешті, може без страху управляти своєю країною, не боятися, що її не визнає народ. Ключова героїня змінилася і стала на правильний шлях. Дівчинка більше ніколи не вдається до брехні, і завжди говорить тільки правду, що дуже радує її рідну сестру. Ельза навчилася керувати своїми силами і жити з унікальним даром, який робить її життя цікавішим і більш насиченим. Під час якихось непередбачуваних подій королева буде корисна для всього людства, оскільки вона з легкістю зможе зупинити снігову бурю, що насувається на державу. Тим часом принцеса Анна залишилася такою ж вітряної дівчинкою, якої більше не треба вирішувати проблеми за Ельзу, а можна спокійною жити своїм життям. З тих пір, як Ганні вдалося виконати серйозну роботу і розтопити серце Снігової Королеви і повернути додому молодшу сестру Ельзу, між ними більше не залишилося напруженості у відносинах.
Але доля часто підносить людям несподівані сюрпризи, які змушують приймати ризиковані рішення. На цей раз головних героїнь чекає нове випробування, пройти яке вдасться тільки в тому випадку, якщо сестри об'єднають власні зусилля. Головні герої зіткнуться з довгоочікуваною правдою, яка протягом довгого часу їх мучила. Вони зможуть дістатися до справжньої причини смерті своїх батьків і дізнатися, хто ж на них наклав страшне прокляття, отруюючи їх існування. Звичайно ж, ця стрічка не обійдеться без злих героїв, які є в кожній казці. Так само тут буде супроводжувати дівчат любов, яка їх буде окриляти і робити щасливими. Дана стрічка допоможе глядачеві зануритися в чарівну атмосферу, яка здивує вас несподіваними сюрпризами. ©Kino4ua Крижане серце 2 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. КАПИНА ХРАПАЙ
    КАПИНА ХРАПАЙ
    29 березня 2022 17:47
    + +1 -
    Цитата: лана
    нуу что сказать мне нравится heart_eyes

    У МЕНЕ В КІНДЕРІ БУВ ТОЙ ДРАКОНЧИК 
  2. лана
    лана
    16 вересня 2021 16:51
    + +2 -
    нуу что сказать мне нравится heart_eyes
  3. єва
    єва
    8 січня 2020 13:03
    + +5 -
    Мультик очень класный.Дисней очеееееееееень постарался.
  4. далба
    далба
    22 грудня 2019 14:06
    + +2 -
    ну здесь трейлер супер