Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Ножі наголо

Рік:
Ор. назва:
Knives Out
Країна:
США
Режисер:
Райан Джонсон
Тривалість:
02:10:12
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Старовинний розкішний маєток став місцем для нестримних веселощів, коли відомий кримінальний письменник вирішив відзначити своє 85-річчя. Харлан Тромбі з особливим шиком підготував захід, на якому зібралася вся його сім'я, але чоловік і здогадуватися не міг які трагічні наслідки очікують родичів попереду. Радість зустрічі обернулася для гостей відчаєм, старий іменинник помер відразу після закінчення урочистого вечора. На місце події прибули представники правоохоронних органів, яких сімейство переконувало, що чоловік помер від природних причин.
Поліція зрозуміла, що скоєно вбивство, і цілком ймовірно, що вбивцею є хтось із присутніх людей. Для розслідування запросили досвідченого і справедливого слідчого Бенуа Блана, тільки він здатний розкривати самі заплутані і складні справи. Сімейство убитого не виглядало пригніченим, їм хотілося швидше забратися з особняка, а після зібратися для оголошення заповіту, де комусь дістанеться левова частка всього майна забезпеченого автора. Детектив взявся за вивчення доказів, але йому постійно заважали члени сім'ї і вірні слуги померлого. ©Kino4ua Ножі наголо 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ганна
    Ганна
    15 серпня 2022 14:06
    + 0 -
    Дуже гарний фільм. Рекомендую