Kino4ua.com

Дівчина в тумані

Рік:
Ор. назва:
Дівчина в тумані
Країна:
Франція, Італія, Німеччина
Режисер:
Донато Карісі
Тривалість:
02:08
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HiWayGrope
Сонне містечко в снігових Альпах готується до святкування Різдва. Всюди ошатно прикрашені ялинки, в повітрі витає аромат кориці, а церква чекає своїх прихожан на урочисте богослужіння. Від житла 16-річної Ганни Лу до Дому Божого всього триста метрів, але на церковній лаві дівчину так і не побачили. Рудоволоса школярка немов розчинилася в густому тумані, який м'яко огортає дерева і чинні будиночки місцевих жителів.

За пошуки зниклої безвісти негайно вживаються всі городяни. Подібна трагедія не залишається без уваги репортерів і журналістів, зграєю шулік влетіли на тихі вулички і включилися в гонку за сенсаційним матеріалом. Одні знімають убитих горем батьків, які тримають фотографію дочки, інші допитують однокласників дівчини, а треті вже підбирають помітні заголовки для своїх статей на першу шпальту газети. Але акулам пера і доморощеним слідчим доведеться відступитися: на місце події прибуває інспектор Фогель, для якого розслідування злочинів і пошук маніяків є покликанням усього життя. Чи зможе він відшукати підлітка який безслідно загинув або на цей раз йому доведеться визнати свою поразку? ©Kino4ua Дівчина в тумані 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?