Kino4ua.com

Врятування рядового Раяна

Рік:
Ор. назва:
Saving Private Ryan
Країна:
США
Режисер:
Стівен Спілберґ
Тривалість:
02:49
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Капітан Джон Міллер отримає важке завдання. Міллер повинен разом з маленьким загоном, що складається всього з восьми чоловік, відправитися на пошуки рядового Джеймса Райана в тил ворога. Три його рідних брата практично одночасно загинули на полі бою. Командування прийняло рішення Райана демобілізувати, відправити його до нещасної матері на батьківщину. Але щоб знайти і врятувати хороброго солдата, цьому маленькому загону доведеться пройти всі кола пекла ... Чи буде їм це під силу?

Американський історичний фільм «Врятувати рядового Райана» може вразити будь кого. Режисером картини став Стівен Спілберг. Бойовик отримав п'ять премій «Оскар» за кращу режисуру, звук, роботу оператора, монтаж і монтаж звуку. Світова прем'єра відбулася в липні 1998 року. Бюджет картини склав 70 млн. Доларів. Касові збори в світі майже 482 млн. доларів. Подивилося фільм близько 46млн. глядачів. ©Kino4ua Врятування рядового Раяна 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Марік
    Марік
    8 серпня 2021 17:51
    + +1 -
    Фільм гідний для пам'яті blush