Kino4ua.com

Астрал: Новий вимір

Рік:
Ор. назва:
Astral
Країна:
Великобританія
Режисер:
Кріс Малкі
Тривалість:
01:23
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Клер - молода жінка, яка відчуває великі проблеми з психікою. Вона опиняється в клініці, де проходить тривалий курс терапії. Жінка починає відчувати себе набагато краще, і лікарі виписують її з лікарні, просячи постійно приймати таблетки. Здавалося, що її життя нарешті налагодиться, але одного разу вночі, коли всі вже спали, вона покінчила з життям. З тих пір її чоловік самотужки виховує сина. Подорослішавши, Алекс вступив до університету, де на одній з лекцій дізнався про існування багатовимірного світу, який люди не в змозі сприйняти. Тільки астральна проекція людини, покинувши простір і час, може подорожувати по невидимим вимірам. Можливість виходу з власного тіла під впливом психотропних препаратів дуже сильно зацікавила хлопця, оскільки це може дозволити йому зустрітися з померлою матір'ю ... ©Kino4ua Астрал: Новий вимір 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?