Kino4ua.com

Дружина доглядача зоопарку

Рік:
Ор. назва:
The Zookeepers Wife
Країна:
Чехія, Великобританія, США
Режисер:
Нік Каро
Тривалість:
02:07
Переклад:
Українська мова Tretyakoff production | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Друга світова війна, Польща перебуває під владою німецьких окупантів. У цей період у Варшаві мужня подружня пара Забінскіх, які працюють в зоопарку, ховає сотні представників єврейської національності від фашистів в клітинах, де вже немає тварин. Чи не дюжина людей, приречених на знищення, ховається і в будинку Яна і Антоніни.

Забінскій є активним учасником підпільного руху по боротьбі з нацистами, штаб цієї організації знаходиться на території Варшавського зоопарку. Він і його дружина живуть під безперервною загрозою загибелі, яка неминуча, якщо окупантам стане відомо про їхню діяльність. Проте, Антоніна і Ян всіляко намагаються, щоб життя приховуваних ними людей хоча б трохи походила на звичайну. Забінські навіть організовують в зоопарку для них концерти.

Імена, до речі, не вигадані, подвиг доглядачів зоопарку теж. ©Kino4ua Дружина доглядача зоопарку 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?