Kino4ua.com

Вороги

Рік:
Ор. назва:
Hostiles
Країна:
США
Режисер:
Скотт Купер
Тривалість:
02:14
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Лицензионный
Дії фільму відбуваються на Дикому Заході в 1892 році. Капітан Джозеф Блокер сильно втомився від жорстокої війни і, незважаючи на присягу, мріє піти у відставку. Однак перед цим йому доведеться виконати останній наказ полковника Абрахама Біггса. Йому необхідно доставити в Монтану вождя індіанського племені Жовтого Яструба і його сім'ю. Але величезна проблема полягає в тому, що за довгі роки війни Блокер перейнявся лютою ненавистю до всіх червоношкірих і готовий вбити кожного з них при будь-якому зручному випадку. В дорозі до Джозефа приєднується убита горем жінка Розалі, на очах якої команчі вбили її чоловіка і дітей. Вона також живить до індіанців люту ненависть, але довга подорож таїть в собі безліч небезпек, пережити які можна лише об'єднавши зусилля навіть з найзапеклішим ворогом ... ©Kino4ua Вороги 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?