Kino4ua.com

Джунглі

Рік:
Ор. назва:
Jungle
Країна:
Австралія, Колумбія
Режисер:
Грег МакЛін
Тривалість:
01:55
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
У фільмі «Джунглі» історія про неймовірну пригоду молодого письменника Йоссі Гинсберга. З метою розширити кругозір молода людина разом з друзями вирушає в цікаву подорож в джунглі назустріч пригодам. Приятелі хочуть вивчити природу джунглів, отримати нові емоції, захоплюючі враження, а так само знайти скарб. Вони наймають провідника, місцевого жителя, щоб пригода була безпечною.

Несподівано трапляється трагедія - гід пропадає, а Йоссі залишається зовсім один, мало не загинувши. Його друзі далеко, на іншій стороні річки. Він не звик до дикої природи і не вміє виживати в джунглях. У Йоссі немає зброї, щоб боротися з дикими тваринами і інших необхідних предметів. Небезпека чатує на кожному кроці. Йоссі починає усвідомлювати, що ця ситуація сталася не випадково. Хто ж є організатором цього кошмару? Чи вдасться Йоссі залишитися живим? ©Kino4ua Джунглі 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Mariya
    Mariya
    23 грудня 2020 20:53
    + 0 -
    + Чудово, що на реальних подіях, хороша акторська гра.
    - Місцями затягнуто та більше недоліків не бачу.

    8/10