Kino4ua.com

Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті

Рік:
Ор. назва:
Maze Runner: The Death Cure
Країна:
США
Режисер:
Вес Болл
Тривалість:
02:22
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Сюжет фантастичного фільму «Той, що біжить в лабіринті 3: Ліки від смерті» є заключною частиною трилогії про захоплюючу боротьбу головних героїв. Томасу вдалося знайти вихід з лабіринту, але приєднатися до тих, хто влаштував це випробування, він не захотів. Разом зі своїми прихильника він кидає виклик чинній системі і стає головним ворогом організації ПОРОК.

Однак головне завдання перед Томасом і його ворогами це пошуки ліків від смертельного вірусу. Наш герой вважає, що знайдена вакцин повинна стати доступною для всіх, але керівництво Порок дотримується іншої думки. Гряде вирішальна битва між опором, який очолює Томас і організацією спраглої контролювати все. ©Kino4ua Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. сасіска
    сасіска
    29 травня 2021 22:11
    + +2 -
    чому няшка вмер я зараз заплачу... 
  2. ната
    ната
    16 лютого 2021 12:35
    + +5 -
    класно дивитися світові бесцеллери українською мовою !!! smile smile