Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вампірські війни

Рік:
Ор. назва:
V-Wars
Країна:
США, Канада
Режисер:
Кааре Ендрюс, Маріта Граб’як, Ян Сомерхальдер
Тривалість:
01:00
Переклад:
Українська мова SVOЇ production | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - LostFilm, Дубляж
Лютер Суонн стикається з дивною хворобою, яка наздогнала його найкращого друга. Приятель відчуває себе дуже погано. Головний персонаж упевнений, що допоможе своїй близькій людині, проте спочатку треба зрозуміти, що з ним не так. Незабаром несподівано хворий виявляє, що йому стало несподівано дуже добре. Однак щось у ньому явно змінилося. Приятель Лютера перетворився на справжнього хижака, який бажає тільки одного - крові своїх жертв. Хто б міг подумати, що незабаром вірус, який вразив приятеля головного героя, почне розвиватися і поширюватися по світу. Саме так поступово в світі з'явиться новий вид живих істот - ці вампіри небезпечні і жорстокі. Чи можливо їх якось зупинити? Що ж буде далі в цій історії? Чим обернуться вампірські війни для людей і світу в цілому? Дізнаємося зовсім скоро. Приємного перегляду. ©Kino4ua Вампірські війни 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?