Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Чим ми займаємося в тінях (1 - 5 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
What We Do in the Shadows
Країна:
США
Режисер:
Джемейн Клемент, Джейсон Уолінер, Тайка Вайтіті
Тривалість:
00:30:47
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | НЛО-ТВ, Багатоголосий закадровий | В одне рило, OZZ
Переклад:
Російською - Оригінал
Гіллермо вже десять років працює особистим помічником вампіра, який раніше був воїном Османської імперії. Щоразу з настанням ночі він стукає в кришку труни свого господаря, повідомляючи про те, що йому можна повстати. Він завжди відчуває захоплення, коли спостерігає за його пробудженням. Крім його пана в будинку також живуть Надя і Лазло, вони теж вампіри. Нандор запрошує їх до бібліотеки, щоб зачитати нещодавно отриманого листа. Перед цим він нагадує всім про правила гігієни. В першу чергу це стосується того, що кожен повинен допивати свою жертву до кінця, а вже потім переходити до наступної. Інакше їх підвал ризикує бути переповненим волаючи напівживими людьми. У листі повідомляється про те, що їхній будинок збирається відвідати сам барон Афанас ... ©Kino4ua Чим ми займаємося в тінях (1 - 5 Сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?