Kino4ua.com
FullHD 1080p

Шоу Клівленда (1 - 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Cleveland Show
Країна:
США
Режисер:
Альберт Каллерос, Ентоні Льоі, Ентоні Агрус
Тривалість:
00:22:47
Переклад:
Українська мова 1+1 | Професійний дубльований - 1 сезон, ISP Film | Багатоголосий закадровий - 2-3 сезон
Переклад:
Російською - Оригінал
Представляємо вашій увазі проект "Шоу Клівленда", який припаде до душі всім шанувальникам оригінального мультсеріалу "Гріффіни". Автори нового спін-офф сконцентрували свою увагу на персонажі Клівленді і його чотирнадцятирічному сині. Головний персонаж вирішує круто змінити своє життя, тому їде з звичного місця в землі, де колись провів дитинство і юність. Тут чоловікові вдається швидко одружитися, адже зустріч з колишньою коханою виявилася по-справжньому чуттєвої. Правда, у героїні вже є син і дочка, тому новоспеченої великій родині належить звикати до великої кількості людей під дахом свого будинку. ©Kino4ua Шоу Клівленда (1 - 3 сезон) 2009-2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?