Kino4ua.com

Потяг до Пусану

Рік:
Ор. назва:
Train to Busan
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Ен Сан-хо
Тривалість:
01:58
Переклад:
Українська мова Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубляж
Сеул був охоплений серією загадкових спалахів невідомого вірусу, проти якого медицина виявилася безсилою, через що влада оголосила надзвичайний стан. Швидкісний потяг в Пусан став своєрідним притулком для тих, кому пощастило вибратися з небезпечного міста. Ніхто з пасажирів навіть не здогадувався, що їм пощастило отримати квиток, оскільки саме він може зберегти їм життя. Але чи надовго люди зможуть залишатися в безпеці? Безжальний вірус поширюється з величезною швидкістю і в певний момент він може наздогнати і пасажирів. Чи вдасться кому-небудь зберегти своє життя і вибратися з поїзда? .. ©Kino4ua Потяг до Пусану 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?