Kino4ua.com

Достукатися до небес

Рік:
Ор. назва:
Knockin on Heavens Door
Країна:
Німеччина
Режисер:
Томас Ян
Тривалість:
01:27
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубляж - "Мосфильм" Время / Продолжительность фильма
У лікарняній палаті знайомляться Руді і Мартін. Перший тихий і скромний, з другого енергія б'є ключем. Обом, як виявилося, жити залишилося зовсім недовго - невтішний діагноз не залишає надій. Після неабиякої кількості текіли, видобутої невгамовним Мартіном, хлопці заводять задушевну бесіду, в якій з'ясовується, що Руді мріє хоч раз в житті побачити море. Мартін натхнений: він доводить новому приятелю, що мрію потрібно неодмінно здійснити, інакше Руді просто нема про що буде говорити з іншими людьми, що опинилися на небесах - адже головна тема всіх розмов там це захід на березі океану! Хлопці збігають з клініки, викрадають «Мерседес» і відправляються до узбережжя. Ось тільки машина їм дісталася непроста: в ній пістолет і чемодан доларів, і господарі-мафіозі не готові змиритися з втратою. У справу втручається ще і поліція, і поїздка перетворюється в небезпечну гонитву з перестрілками. Але герої не збираються відмовлятися від своєї мрії, сподіваючись, що їм вдасться достукатися до небес, якщо просити про найзаповітніше. З довгого списку бажань, складеного на дозвіллі, вони вибирають головні: море для Руді і рожевий «Кадилак» в подарунок для мами Мартіна - зовсім як у Елвіса. Старенька все життя мріяла про це авто, і мільйон що раптово опинився в розпорядженні хлопців дозволяє зробити її щасливою. Хвороба періодично нагадує про себе важкими нападами, але, з підтримкою і опіком один одного, герої вперто продовжують шлях до моря ... ©Kino4ua Достукатися до небес 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?