Kino4ua.com
FullHD 1080p

Співай

Рік:
Ор. назва:
Sing
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Крістоф Лурделет
Тривалість:
01:48
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный - Лицензия
Коала Бастер Мун намагається врятувати свій театр від розорення. Йому в голову приходить чудова ідея: організувати конкурс серед звірів зі співу з солідним призовим фондом. Він доручає своїй помічниці надрукувати оголошення. Суть проста: потрібно заспівати пісню краще за всіх і отримати тисячу доларів в якості призу. Однак помічниця випадково приписує в оголошенні додаткові два нуля. Листівки випадково вилітають у вікно і виявляються в лапах самих різних тварин. Звичайно, конкурс "Співай" швидко привертає увагу звірів. Кожному хочеться забрати куш в розмірі 100 тисяч доларів!

Театр Бастера стрімко наповнюється новими претендентами. Щаслива коала ледь встигає переглянути всіх кандидатів і відібрати кращих для фіналу. У конкурсі беруть участь свиня Розаліта, яка виховує 25 бешкетних поросят, горила Джонні, вулична миша-музикант Майк і інші цілеспрямовані герої. Вони демонструють свої співочі та танцювальні навички, виконуючи композиції сучасних виконавців.

Бастеру належить розібратися не тільки з тим, який із кандидатів гідний перемоги більше інших, але і з призовим фондом. Адже всі конкурсанти впевнені, що приз не тисяча доларів, а в сто разів більше. Тому і такий ажіотаж. У претендентів проблем не менше: їм потрібно і пісеньку заспівати, і вирішити особисті справи - наприклад, допомогти татові-бандиту сховатися від поліції. ©Kino4ua Співай 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Даша
    Даша
    29 грудня 2021 16:42
    + +4 -
    Це було просто класс! Дякую!


  2. Оксана
    Оксана
    20 березня 2021 22:16
    + +3 -
    Дивилися на одному подиху. Озвучування КЛАСС!!!!!! Дякую!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!