Kino4ua.com
FullHD 1080p

Звичайні підозрювані / Підозрілі особи

Рік:
Ор. назва:
The Usual Suspects
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Брайан Сінгер
Тривалість:
01:46:05
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Кінострічка розповідає історію суперлиходія на прізвисько Кайзер, про якого складають міські легенди. Чи існує він насправді?
У порту Лос-Анджелеса на одному з кораблів лунає потужний вибух, в результаті якого гинуть десятки людей. Пощастило вижити лише двом чоловікам: сильно обгорілому угорцю-нелегалу і дрібному шахраєві на прізвисько «Базіка». Багатомільйонна партія кокаїну, яку перевозило підірване судно, таємничо зникає. Як стає зрозуміло з початкових кадрів фільму, до того, що трапилося доклав руку той самий Кайзер, до того ж не обійшлося і без участі якогось Кітона - колишнього поліцейського, якого в минулому вигнали з роботи і віддали під суд за його брудні справи. Детектив Дейв Куйа допитує «Базіку», і той охоче розповідає довгу історію про всі події, що призвели до катастрофи в порту. А починає він свою розповідь з того моменту, коли зустрівся в нью-йоркському поліцейському відділку, куди його запросили в якості статиста на впізнання, з чотирма такими ж статистами, що мають кримінальний досвід. Вночі їх замкнули в одній камері, і там був розроблений спільний план пограбування нечистих на руку копів. На чолі з Кітоном вони успішно провертають задуману справу і їдуть в Лос-Анджелес, де планують збути награбоване. Подільники зустрічаються там з перекупником, і той підкидає їм нове завдання - пограбувати ювеліра. Банда погоджується. Однак рядовий розбійний напад обертається моторошною кривавою перестрілкою, замість прикрас виявляються наркотики, а хитрий перекупник працює на самого Кайзера ... ©Kino4ua Звичайні підозрювані / Підозрілі особи 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?